DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Gaffar Okkan Anadolu Lisesi

May

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası yapıldı, yapılan sınıflar arası halı saha futbol turnuvasını 11/B sınıfı kazandı. Turnuvaya destek veren okul Müdürü Metin Çaçan ´a ve emeği geçen ögretmenimiz  Kadri Yüce´e teşekkür ederiz.

Nis

Birinci Dünya Savaşında Irak Cephesinde İngiliz general ve subaylarının Osmanlı orduları tarafından esir alındığı, Osmanlı ´ nın son başarısı olarak gösterilen Kut´ ül Amare etkinliklerinin 101.yıldönümü, okulumuzda Kut´ül Amara zaferiyle ilgili panolar düzenlendi, sınıflarda sunular ve konferans salonunda bilgilendirme yapıldı.

Nis

Yenişehir Ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Değerler Eğitimi Münazara Yarışmasının Finalinde  Okulumuz Gaffar Okkan Anadolu Lisesi ile Rekabet Kurulu Cumhuriyet Fen Lisesi karşılaştılar. Okulumuz Gaffar Okkan Anadolu Lisesi Yenişehir ilçesinde 24 okul arasında birinciliği elde ederek İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenleneceği yarışmada Yenişehir İlçesini temsil etme hakkını kazandı. Öğrencilerimizi ve ögretmenlerimizi tebrik ederek başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Öğrencilerimiz kimya öğretmenimiz Tarık Şanlı eşliğinde Dicle üniversitesi Eğitim fakültesi Kimya laboratuvarını ziyaret edip bilgi aldılar.Çeşitli deney örnekleri gösterildi.

Mrt

Diyarbakır Yeşilay Şubesi tarafından okulumuz öğrencilerine bağımlılıkla mücadele hakkında Diyarbakır Şube Başkanı Yahya Öğer tarafından seminer verildi.

Mrt

Yenişehir ilçesinde SODES kapsamında yapılan Futbol ve Basketbol müsabakasında okulumuz 3. olmaya hak kazandı. Katkılarından dolayı okul müdürü Metin ÇAÇAN´a , kimya öğretmeni Kadri Yüce ve Din Kültürü Öğretmeni Mustafa Dursun ´a teşekkür ederiz, öğrencilerimize başarılar dileriz

Şbt

28 Şubat sivil Savunma gününde; İkaz alarm tatbikatı ve personel tahliye tatbikatı yapıldı.

Ock

Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından okulumuzda yeterli ve dengeli beslenme semineri verildi.